Zárcsere az I. kerületben

Zárcsere I.kerület és környékén

Zárcsere szolgáltatások az 1.kerületben és környékén

2015. szeptember 19. - Zárak királya

Lakatos I.kerület

Lakatos szolgáltatások egy órán belül 30 perc alatt.


Zárlakatos legfontosabb feladata az zárnyitás és  ajtónyitás. Több ember vélekedik úgy, hogy egy bezárt ajtó nyitása megoldható berúgással illetve felfeszítéssel. Üzenjük ,hogy nem jól gondolják. Ugyanis a betört bejárati ajtók helyreállítási költsége sokkal nagyobb lehet, mint ha azt egy zárlakatos végzi. Szakemberek folyamatos tapasztalattal amely nap mint több számban áll rendelkezésre úgy nyitja ki a bejárati ajtónkat,hogy az a legkisebb mértékben  se sérüljön meg.

Esetekben a zártest a és a zár cserére szorulhat de ez mind helyszín és munka függő.

A legtöbbször előforduló ok, amiért a szolgáltatást igénybe kell venni, az hogy elhagyjuk a lakás kulcsunkat,beletörjük a zárba a kulcsot,illetve elhasználódik a zár, vagy ha a huzat becsapja az ajtót, akkor is érdemes lakatost hívni. Minden ember szíve joga,hogy ajtója roncslás mentesen legyen nyitva. Ha már megtörtént a baj, szeretnénk, ha a helyreállítás a legrövidebb időn belül megtörténne.

Sok esetben a az akadó nehezen zárható ajtók javítása "ráér" kategóriába tartozik,de amikor problémás helyzetbe kerültünk a segítség azonnal kell.Általában a segítség egy órán belül meg is érkezik és 30 perc alatt végez.

Érdemes tudni, hogy az a cég, aki nem vállal a munkájára garanciát, azzal nem érdemes a munkát vállaltatni. Főleg olyan szempontból sem ha végig nézzük weboldalaikat sok "zárszerelő illetve zárcsere mester"még a cég adatait sem osztja meg ügyfeleivel Ön meg ellenkező esetben be engedi a lakásába. De it egy jó példa arra az esetre hogy ha egy zárlakatos a munka megkezdése előtt a személyi igazolványunkat kéri, illetve azt hogy igazoljuk, hogy mi abban a lakásban élünk életvitel szerint attól nem kell meglepődnünk. Ez a munkájuk részét képezi mindenek felett. Hiszen ha nem bizonyosodna meg róla, kinek a lakását nyitja ki, akkor kérésre bárki bárkinek a lakását kinyitja és értékeit eltávolíthatja. A Rendőrség és a Nemzeti szervezetek is előszeretettel alkalmaz a munkáihoz hivatásos lakatos mestereket.


Ezután joggal merül fel a kérdés, hol is találunk olyan szakembert, akinek a munkájában és személyében megbízhatunk, és nem dolgozik egy kisebb vagyonért? Nos,bármelyik cégnél is döntünk,ellenőrizzük a soraikat a cégnevet,adószámot,cég székhely adatait. Ne dőljünk be olyan biztonságtechnikát végző cégeknek akik ellentétben Önnel semmit nem közölnek magukról a telefonszámuk és e-mail címükön kívül. Az árak magas eltérést mutatnak van ahol kiszállási díj nélkül de dupla munkadíj ellenében dolgoznak,és van olyan lehetőség ahol a munkadíj irreálisan alacsony a munka vállalásánál nyilván itt az anyag költség lesz magasabb,és tapasztaltunk már olyan esetet is ahol a munkát a cég hanyag árukészlete miatt nem tudta elvégezni és az ügyfél tartozott 5.000 Ft +áfa kiszállási díjjal.


Ami hatalmas előnyt jelent ebben a felgyorsult mai világban az Önök számára, hogy nem csak nyolc órában vehetjük igénybe a szolgáltatást, hanem a nap 24 órájában munkára készen állnak a lakatos szakemberek. 

Csakis ajánlani tudjuk magunkat megannyi elégedett visszatérő ügyfeleink és természetesen a leendő ügyfeleink számára.

Hívjon hogy jól záródjon a napja!

lakatos_i_kerulet.jpg

 

Zárcsere

A zárcsere művelet sikerességének és stabilitásának elsődleges lépése, hogy olyan típusú zárbetét,és zártest kerüljön a cserére, ami minimum középkategóriába sorolható,ellenállóbb a külső behatásoknak,rendelkezik MABISZ 4-5. minősítéssel.

El lehet végezni a zárcsere folyamatát,kisebb költségek igénybevételével de mindenki tudja,hogy olcsó húsnak híg a leve alapon ha a beépítésre kerülő zárbetét alacsony minőségű, nem felel meg a kívánalmaknak és elvárásoknak, akkor az nem nyújt kellő biztonságot, ami annyit jelent, hogy a szerencsére bízzuk értékeinket és tálcán kínáljuk ingóságainkat.

Zárcsere a mindennapokban

 

Minden ember rendelkezik értékkel otthonában, éppen ezért, az értékek nagyságrendjétől függetlenül a zárcsere kérdése mindenkit érint, kivétel nélkül. 

Sok esetben a piacnak gyorsaságra van szüksége perecek alatt végezzük el a szakmunkát és ez a minden esetben a biztonság rovására megy.

A rettegett ítészek ebben a szférában maguk az illetéktelen behatolók akik vagy megdöbbenéssel vagy éppen ellenkezőleg vidáman értékesítik tapasztalataikat,csiszolják tudásukat az értékeinket védő ajtók zárszerkezetin.

Ha körbenéz a zárcsere szegmens hirdetéseiben a szakemberek akár tapasztalatból akár a tapasztalat hiányán kívül minden esetben felhívja figyelmét az ügyfél értékeit a külvilágtól elzáró ajtó zárszerkezetének silány minőségéről esetekben a védelmi szint növeléséről ám erről tudomást sem veszünk.

Zárcsere és a biztonság


Nagyon nehezen ítélhető meg szakember alkalmazása nélkül hogy ma mit is nevezünk biztonságos otthonnak illetve hogyan alakítsunk biztonságos élet teret családunk és értékeink részére.

Szolgáltatásaink átfogóak mindenki számára sajátos zárcsere alkalmazását ajánlom az értékek védelmére optimalizálva gondolok ebben a formában arra.hogy 1000 forintos zárbetéttel ne akarjuk milliós tételeket biztosítani az otthonunk zegzugaiban.

Otthonunk zárrendszerének biztosítása nagyon sok tényezőből áll, ám elsődleges, hogy az illetéktelen behatolókat hogyan és milyen módon zárjuk ki lakásunkból.

A szempont vagyontárgyaink és ingóságaink figyelembevételénél, rengeteg dolog,ereklye, sérülhet egy betörés során, ami más számára értéktelen lehet, ám magunk részére magas érzelmi értékkel bír, ebből adódóan nem pótolható. 

Hatástanulmányaink azt mutatják,hogy egy megfelelően ügyfékre szabott zárcsere után javulhat az életminőség érzése mert nem kell azon aggódnunk eltávozásunk során,ki mikor miért és nem utolsó sorban mit vitt el az otthonunkból.

Zárcsere szolgáltatásaink:

 

  • Zárcsere
  • Zárszerelés
  • Zárszerviz
  • Biztonsági ajtó zárcsere
  • Műanyag ajtó zárcsere
  • Kínai ajtó zárcsere
  • Hisec ajtó zárcsere
  • Tollas kulcsos zárcsere
  • Tűkulcsos zárcsere
  • Fogaskerekes zárcsere

Zárcsere szükségessége 

 

zarak_csereje.jpg

A fenti képek jól mutatják a biztonságtechnika hiányosságát melyet az illetéktelen behatolók minden esetben ki is használnak. Az ajtó síkjából kilógó zárbetét felhívás számukra ,az esetek többségében az ilyen vagy ehhez hasonló típusú ajtók feltörését és a mögötte lévő értékeket szeretik zsákmánynak tekinteni. Ha észre vesz hasonlóságot a képek és az Ön értékeit védő egységek között azonnal cselekedni kell!

A zárcsere sajátos logikát igényel,ismerni kell elsősorban az ellenfelek az esetek többségében az illetéktelen behatolók szokásait,gondolat meneteit melyeket csak a szakmában magas tapasztalattal felvértezett zárszakértők tudnak felvonultatni.

Zárcsere Budapest területén

 

Egy órán belüli munkakezdéssel,garanciával vállaljuk munkáinkat rejtett költségek és kiszállási díj nélkül éjjel nappal.

Ha Zár probléma akadt mi vagyunk a megoldás kulcsa hívjon ,hogy jól záródjon a napja!

06 70 2000 400 Zárcsere Non Stop

 

Szolgáltatási területeink:

ZÁRCSERE I. KERÜLET VIZIVÁROS, ZÁRCSERE II. KERÜLET RÓZSADOMB, ZÁRCSERE III. KERÜLET ÓBUDA, ZÁRCSERE IV. KERÜLET ÚJPEST, ZÁRCSERE V. KERÜLET BELVÁROS, ZÁRCSERE VI. KERÜLET TERÉZVÁROS,ZÁRCSERE VII. KERÜLET ERZSÉBETVÁROS, ZÁRCSERE VIII. KERÜLET JÓZSEFVÁROS,ZÁRCSERE IX. KERÜLET FERENCVÁROS, ZÁRCSERE X. KERÜLETKŐBÁNYA,ZÁRCSERE XI. KERÜLET GAZDAGRÉT,ZÁRCSERE XII. KERÜLET HEGYVIDÉK, ZÁRCSERE XIII. KERÜLET ANGYALFÖLD, ZÁRCSERE XIV. KERÜLET ZUGLÓ, ZÁRCSERE XV. KERÜLET ÚJPALOTA ,ZÁRCSERE XVI. KERÜLET SASHALOM, ZÁRCSERE XVII. KERÜLET KERESZTÚR, ZÁRCSERE XVIII. KERÜLET PESTLÖRINC, ZÁRCSERE XIX. KERÜLET KISPEST, ZÁRCSERE XX. KERÜLET ERZSÉBET,ZÁRCSERE XXI. KERÜLET CSEPEL, ZÁRCSERE XXII. KERÜLET BUDAFOK,ZÁRCSERE XXIII. KERÜLET SOROKSÁR

Zárcsere I. kerület Viziváros

Referenciáink közé sorolható az I. kerület Batthyányi utcában lévő társasház melyben az elmúlt időszakban Elzett zárbetétek lettek kulcsa kódolva a költségek csökkentésért ,hogy ne kelljen lecserélni a házban lévő lakók kulcsait.

A fenti zárbetétek cseréje néhol szükségessé tette a Mcm Elzett, portál zárak cseréjét is melyeket a helyszínen minden méretben pótolni tudtunk. 
A tárolók folyamatos feltörése miatt biztonsági ajtórács szerkezet szereltünk fel a lejárat elé mely biztonságossá teszi az ingóságok védelmét.
Továbbá a  társas házi és magán lakások bejárati ajtóin Miskolci hevederzárakat, Potent másodzárakat szereltünk fel a magasabb biztonság érdekében.
Cisa páncél ajtó zárcsere és Cisa zárkódolása volt a feladat két ingatlan bejárati ajtóján ,hogy a régi lakó ne tudja használni a kulcsával a zárat.
A társasház bejárat ajtóját Mágnes zár szereléssel erősítettük meg mely elláttunk Dorma ajtó behúzó szerkezettel mely tökéletesen húzza be az ajtó télen és nyáron.
Postaláda zárcsere és és új Postaládák szerelése történt a régi leveles szekrények helyére.
Köszönjük maradunk tisztelettel az önök ZÁRCSERE szolgáltatója!

Szolgáltatásaink:

ZÁRCSERE
ZÁRSZERVIZ
ZÁRSZERELÉS
ZÁRJAVÍTÁS
MAUER ZÁRCSERE
MUL-T-LOCK ZÁRCSERE
VIRO ZÁRCSERE
DIERRE ZÁRCSERE
CISA ZÁRCSERE
S.A.B ZÁRCSERE
MOTTURA ZÁRCSERE
MŰANYAG AJTÓ ZÁRCSERE
HI SEC AJTÓ ZÁRCSERE
KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE

Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján 24 órában.
Minden ZÁR problémára van megoldásunk.
Hívjon hogy jól záródjon a napja!

06 70 2000 400 ZÁRCSERE NON STOP

http://www.zarcserekerulet.hu/index.html

Zárcsere I. kerület

ZÁRCSERE I. KERÜLET GYORS SZOLGÁLAT EGY ÓRÁN BELÜL ELÉRHETŐ!

ZÁRCSERE 1.KERÜLET VIZIVÁROS

Zárcsere az I. kerületben


NON STOP ZÁRCSERE SZOLGÁLAT ELÉRHETŐ AZ ÉV 365 NAPJÁN 24 ÓRÁBAN HA MEGKOPOTT A ZÁRBETÉT ÉS NEM NYÍLIK AZ AJTÓ,
VAGY ÉPPEN EMIATT NEM ZÁRÓDIK,ELLOPTÁK VAGY ELHAGYTA LAKÁS KULCSAIT,
BETÖRTEK LAKÁSÁBA,ÉPPEN CSAK KILÉPETT ÉS HUZAT BECSAPTA AJTAJÁT,
ZÁRAT KELL JAVÍTANI,PLUSZ ZÁRAT KELL SZERELNI?
KÍNAI AJTÓ ELROMLOTT?
MŰANYAG AJTÓNAK A KILINCSE NEM MOZOG?
BEZÁRTA AUTÓJÁBA A KULCSOT?
NEM ÉRZI MAGÁT BIZTONSÁGBAN?

ZÁRCSERE I. KERÜLET 
1 ÓRÁN BELÜLI MUNKAKEZDÉSSEL.
MI VAGYUNK A MEGOLDÁS ZÁRSZERVIZ I.KERÜLET PROBLÉMÁRA.
AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIN24 ÓRÁBAN ELÉRHETŐEK:

06 70 2000 400 NON STOP ZÁRCSERE I. KERÜLET

Zárcsere a biztonságunk érdekében

 

ZÁRCSERE A BIZTONSÁGUNK ÉS ÉRTÉKEINK ÉRDEKÉBEN A LEGFŐBB DOLOG,ZÁRAK,ZÁRBETÉTEK,ZÁRTESTEK,HEVEDERZÁRAK,ÚGYSZINTÉN 
OTTHONUNKAT VÉDIK AZ ILLETÉKTELEN ÉS KÉRETLEN BEHATOLÓK ELLEN EZÉRT NAGYON FONTOS, HOGY A MEGFELELŐ MINŐSÉGBEN ÉS ANYAG FELHASZNÁLÁSBAN VÁLASSZUK KI ÉRTÉKEINK ÉS SZERETTEINK VÉDELMÉRE. 
A LEGÚJABB TECHNIKA SZERINT KOMBINÁLTATÓ A MECHANIKUS VÉDELEM ÉS AZ ELEKTRONIKUS VÉDELEM. 
EZÁLTAL TÖBBSZÖRÖS VÉDELEM ÉRHETŐ EL A BIZTONSÁG SZINTJÉN. 
MINÉL NAGYOBB AKADÁLLYAL TALÁLJÁK SZEMBE MAGUKAT AZ ILLETÉKTELEN BEHATOLÓK PL: FELFÚRÁS, FINOM NYITÁS  ,LETAPOGATÁS, TÖRÉS ÉS SAVAZÁS KÓDKÁRTYÁS ELLEN VÉDETT BETÉTEKNÉL, ANNÁL BIZTOSABB, HOGY NEM TUD ILLETÉKTELENÜL BEHATOLNI A CSALÁDUNK ÉS ÉRTÉKEINK SZFÉRÁJÁBA.
ZÁRCSERE SZOLGÁLATUNK ÉJJEL NAPPAL ELÉRHETŐ!

 

ITT JEGYEZNÉM, MEG HOGY NEM ELÉG EGY VAGY KÉT  ZÁRÓDÁSI PONT AZ AJTÓNKON ,KI KELL ALAKÍTANI TÖBB ZÁRÓDÁSI PONTOT. 
HA LEHET ÉS PÉNZTÁRCÁNK ENGEDI A LEHETŐ LEGTÖBBET ÁLDOZZUNK ERRE A PONTRA.
EZÉRT ÉRDEMES TÖBB PONTOS BIZTONSÁGI ZÁRAT VAGY HEVEDERZÁRAT BESZERELNI, MIVEL AZ TÖBB PONTON ZÁRÓDIK, ÉS NAGYON MEGNEHEZÍTI A BETÖRŐK DOLGÁT. 

FONTOS, HOGY A ZÁRBETÉT MINŐSÉGE ÉS ANYAGAI MEGFELELJEN A BIZTOSÍTÓK ÁLTAL ELŐÍRT SZABVÁNYOKNAK GONDOLOK ITT A MABISZ MINŐSÍTÉSRE, EZÉRT HA ÖN ÚGY GONDOLJA, HOGY ZÁRJA NEM FELEL, MEG A KÖVETELMÉNYEKNEK MIHAMARABB CSERÉLTESSE LE,ESETLEG KÉRJE KI BIZTOSSÁGTECHNIKUS SZAKVÉLEMÉNYÉT. 

INKÁBB MOST FORDÍTSON MAGASABB TÖBBLET KÖLTSÉGET A BIZTONSÁGÁRA ÉS ÉRTÉKEI VÉDELMÉRE, MINT EGY ESETELEGES BETÖRÉS UTÁN A SOKSZOROSÁT AMELYNEK AZ A VÉGE "HOGY MIÉRT NEM LÉPTEM MEG EZT ELŐBB".

ZÁRCSERE I.KERÜLET SZOLGÁLTATÁSAINK

 

- ZÁRCSERE I.KERÜLET

- ZÁRJAVÍTÁS  I.KERÜLET
- LAKATOS   I.KERÜLET
- AUTÓ NYITÁS
- AJTÓNYITÁS I.KERÜLET
- OLDALRÚD ZÁRCSERE I.KERÜLET
- FELHÚZÓ KILINCSES AJTÓ ZÁRCSERE I.KERÜLET
.GU,FHUR,MACO,KFW,ROTO,ELZETT
- BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE (MOTTURA,CISA,MULTLOCK,DIERRE,CR,VIRO,SAB,KESO I.KERÜLET)
- BIZTONSÁGI AJTÓ GYÁRTÁSA I.KERÜLET
- AJTÓRÁCS ÉS ABLAKRÁCS GYÁRTÁSA  I.KERÜLET
- POSTALÁDA ZÁRCSERE I.KERÜLET
- SZÉF NYITÁS  I.KERÜLET
- HEVEDERZÁR SZERELÉS,JAVÍTÁS,CSERE  I.KERÜLET
- MÁSOD (KISEGÍTŐ) ZÁRAK SZERELÉSE  I.KERÜLET
- ELEKTROMOS ÉS MÁGNES ZÁRAK TELEPÍTÉSE  I.KERÜLET
- AJTÓ BEHÚZOK SZERELÉSE  I.KERÜLET
- FŐ ÉS VEZÉR KULCS RENDSZEREK KIALAKÍTÁSA  I.KERÜLET
- BETÖRÉSVÉDELEM  I.KERÜLET
- BETÖRÉS UTÁNI ZÁRCSERE  I.KERÜLET

BUDAPEST TERÜLETÉN EGY ÓRÁN BELÜLI MUNKAKEZDÉSSEL VÁLLALJUK
ZÁRCSERE I. KERÜLET MUNKÁINK.

REJTETT KÖLTSÉG NÉLKÜL FIX ÁRON DOLGOZUNK AZ ÉV 365 NAPJÁN,ÉRDEKLŐDJÖN
ZÁRSZERVIZ I. KERÜLET SZERVIZSZOLGÁLATUNK NON STOP TELEFONSZÁMÁN AZ AKTUÁLIS KIAJÁNLOTT MUNKA ELLENÉRTÉKÉRŐL.

Zárszerviz mint Zárcsere 

 

Évente 50.000 betörésben, 18 milliárd forintot zsákmányolnak a betörők Magyarországon. 
100 ügyből csak huszonötöt old meg a rendőrség, és az ellopott értékeknek még a három százalékát sem találják meg. 


Pedig a betörők nem vagy kevésbé dörzsöltek. 


70 százalékuk a csavarhúzós,befeszítős, ajtóberúgós módszert alkalmazza. 


A riasztók kikapcsolásával sem sokat foglalkoznak, az azzal védett lakásokban egyszerűen csak gyorsan, élesítési időn belül dolgoznak a kivonuló szolgálatok kiérkezése előtt.


Ezt az időt kell meghosszabbítanunk különböző biztonságtechnikai eszközök segítségével,hogy több betörőt távol tartsunk értékeinktől.


ZÁRSZERVIZ szolgáltatásunk tellesen kimeríti a zárástechnika és a biztonságtechnika terén alkalmazható védelmi egységeit illetve a napi munkáinkból adódóan alkalmazzuk a régi és új védelmi egységek telepítését a rosszakarók távol tartása végett. 
Ügyfeleink 90% ban megfogadják tanácsainkat melyből akár a felét azonnal alkalmazzák is.
A betörések 90%  ban a legrosszabb biztonságtechnika és zárástechnikával ellátott lakás ajtókon történik mely szemrevételezéskor kiderül.


Ha ezen a sarkalatos pontokon változtatunk megnyújtva a nyitás idejét a betörés nem jön létre.

ZÁRCSERE SZAKEMBEREINK ÉJJEL-NAPPAL VÁRJÁK HÍVÁSÁT AKÁR ÁTALAKÍTÁSSAL,MEGERŐSÍTÉSSEL,VAGY ZÁRCSERÉVEL BIZTONSÁGBAN TUDHASSA
SZERETTEIT ÉRTÉKEIT.

HÍVJON HOGY JÓL ZÁRÓDJON A NAPJA:  06 70 2000 400 NON STOP

2006.jpg

Tevékenységi területeink:

 

Zárcsere I. kerület, Zárcsere Budai Vár, Zárcsere Viziváros,

Linkek:

Zárcsere I. kerület Viziváros 

Lakatos I. kerület Viziváros

Budai vár területén zárcsere

A bejegyzés trackback címe:

https://zarcsereikerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr537801596
Nincsenek hozzászólások.